• chrisenia

    Χρειάζεσαι γάλα και βούτυρο. Για κάθε 1 φλυτζάνι γάλα χρειάζεσαι περίπου 1,5 φλυτζάνι βούτυρο (ίσως και λίγο λιγότερο). Τα ζεσταίνεις αλλά όχι να χοχλάσει, αποσύρεις από την φωτιά και χτυπάς καλά είτε με μίξερ χειρός είτε σε μπλέντερ για 3 λεπτά περίπου.

  • το βουτυρο μπορει να ειναι ειτε ζωικο ειτε φυτικο. το φυτικο προτιμαται κυριως για μια ποιο ελαφρα γευση με εξαιρεση το ελαιολαδο.

  • chrisenia

    χμμμ εγώ δεν θα προτιμούσα το φυτικό… δεν δένει σωστά πιστεύω και χάνει πολύ στην γεύση.

  • Ανώνυμος

    1.ντυνεσαι
    2.παιρνεις πορτοφολι,κλειδια
    3.μπαινεις στο αμαξι
    3.πας σουπερ μαρκετ
    4.διαλεγεις
    5.πληρωνεις
    6.επιστρεφεις σπιτι
    7.βγαζεις απο την σακουλα την κρεμμα γαλακτος
    8. και ετοιμοοοοος 🙂

  • χεχιχοχα

    ειχα και εγω αυτη την απορια! ευχαριστω

  • αννα

    εγω που εψαχνα συνταγη για βουτηρο ειδα πως το κανουν απο τη κρεμα γαλακτος.. πως γινετε λοιπον τη κρεμα να τη κανουμε απο βουτηρο οεο????

  • ΓκούκιΜπούκι

    Η καυτή ερώτηση της Άννας παραμένει…

  • panoc

    διοτι το βουτηρο γινετε απο κρεμα γαλακτος.δηλαδη αν το λιωσουμε και το χτυπησουμε με το γαλα ξανα γινετε κρεμα γαλακτος

  • panoc

    και μετα ξαναγινετε βουτηρο εφοσον εχουμε την κρεμα

  • mpirpilo

    πόσο καιρό μπορούμε να την κρατήσουμε στο ψυγείο μας?

  • kostis

    ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ….

  • ΑΝΝΑ

    Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ;