λυκειο και απουσίες sos

By | 15 Απριλίου 2011

σήμερα κλείνουμε για πάσχα και δεν πήγα σχολείο..μέσα σε 10 εργάσιμες μέρες πρέπει να έχουν δικαιολογηθεί αυτές οι απουσίες, αλλιώς μένω!!!!!μετά το πάσχα θα μπορώ να τις δικαιολογήσω η όχι???με τη λογικη…δε θα μπορώ????σας παρακαλώ απαντήστε μου γιατι είναι επείγον!!!
επίσης, μπορώ να στειλω τν αδερφό μ π ειναι ενήλικος αντί για γονιό μου να δικαιολογήσει??
ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!!!

  • εφοσον το σχολειο θα παραμεινει κλειστο, δεν μετραν οι μερες ως εργασιμες. Ο κηδεμονας μονο μπορει να δικαιολογησει τις απουσιες σου. Εαν θυμαμαι καλα, μονη σου τις δικαιολογεις μονο εαν διαθετεις καποιο εγγραφο που να σε δικαιολογει, απο γιατρο ή καποια αλλη υπηρεσια.

  • +1 Νίκο, μετράνε μόνο η εργάσιμες μέρες για τις απουσίες, επίσης μπορείς και μετά τις 10 μέρες αλλά με βεβαίωση γιατρού για να καλυφθούν η απουσίες ή αλλιώς περνάνε στο τέλος της χρονιάς στο σχολικό συμβούλιο που γίνεται για τις απουσίες.

  • Annh

    Geia sas!!! Exw kai egw mia aporria sxetika me ts apousies! Ef oson eimai enhlikh mporw na tis dikaiologw monh m? Xwris e3ousiodwthsh apo tous goneis mou?

  • ναι αλλά πρέπει να έχεις ταυτότητα μαζί σου για κάποιον λόγο που δεν ξέρω εφόσον μπορούν να ταυτοποιήσουν την ηλικία σου από τον φάκελο σου.